Валутни курсове от
* 15 сек. закъснение

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Количка 0 продукта

Полезна информация

» Начало » Полезна информация

 
 Защо да изберем цифровата сателитната телевизия?

 

Основното предимство е свободата да гледаш това, което искаш. На територията на България могат да се приемат хиляди сателитни програми от десетки спътници. Повечето от тях са безплатни, други се заплащат. Вие можете да гледате всяка една от тях!

 

Друго предимство е качеството на цифровата телевизия. Гледате телевизия с много високо качество.

 

Какво Ви е необходимо за да гледате сателитна телевизия? Първо трябва да решите кои програми на кои спътници искате да гледате. От това зависи избора Ви на сателитна антена. Към сателитната антена трябва да прибавим подходящ конвертор.

 

Следващата стъпка е избор на сателитен приемник.

 

Тук възможностите са много. В зависимост от това дали искате да гледате свободни или платени програми, можете да избирате между FTA/free to air/ за свободните програми или CI/common interface/ с възможност за поставяне на допълнителен модул за декодиране на платени програми.

 

След като изберете всичко това остава да си закупите карта за желаните платени програми и да се насладите на качеството на цифровата телевизия.

 

 
Можете да направите своята поръчка директно от нашия уеб сайт. Доставката за цялата страна ще бъде извършена от магазина ни в гр.София, чрез куриерска фирма “Еконт Експрес”. Заплащането на поръчаните стоки е чрез наложен платеж при получаването им или чрез банков превод. Сумата която трябва да платите е цената на поръчаните стоки + цената на доставката. За повече информация "Условия за доставка". Top of Page